JUBEL

Uppdaterat: 2015-07-10 17:21. Publicerat 2011-01-12 08:24

JUBEL 0.6

JUBEL är skolans tifoförening. Det är vi som sätter guldkant på Teknis olika upptåg så som Teknis v.s Bäckäng och Arenakampen. Detta gör vi i form av tifon, flaggor och röjj.

JUBEL är Teknis och Borås första student-tifoförening. Vi är dock ej så gamla, men vi är äldst. JUBEL startades i december 2006 i samband med den fösta upplagan av Teknis v.s Bäckäng. Då var det en mindre OH-flagga (overhead flagga) som skapades. Motivet var Elevkårens emblem i guld och texten ”TEKNIS BORÅS 1856”.

Året därpå var det dags igen. Nu med det största tifot Teknisterna åstadkommit – hittills. Det var ytterligare en OH-flagga men denna gången täckte den hela Boråshallens ena läktare och måtten var c.a 11×40 meter. Nu var motivet en svart och vit grund. På den svarta halvan såg man en stor Pacman som åt upp Bäckäng-loggor. Texten på denna hälft var ”FRI JAKT – HALIB SLAKT”. På den andra, vita halvan var texten ”ELEVKÅREN – 1862 – TEKNIS”.
Detta tifo tog c.a 2 veckor (effektiv tid) att göra och X antal pizzor avnjutes i Teknis aula.

Om just DU är intresserad av JUBELS arbete är det bara att fråga. JUBEL behöver all hjälp vi kan få för att bli bättre och bättre.

För mer info; kolla i forumet!

JUBEL har en ljus framtid att se fram emot. Så nästa gång ses vi längst fram på läktaren så blir det fest!

/JUBEL 0.6